ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ vs LEGENDS 64-40

Αρχικη Α1 ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ vs LEGENDS 64-40

Αγωνιστική: 14
Η διαφορά ήταν στους οκτώ πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και άρχισε να παίζει μόνιμα σε διψήφια τιμή από τη δεύτερη περίοδο και μετά.

Την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας έπιασαν οι Νυχτερίδες, που είχαν εύκολο έργο απέναντι στους εκ των ουραγών Legends. Με 64-40 επικράτησαν οι Νυχτερίδες στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Α1 και παρότι με παιχνίδια περισσότερα από τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία, μπορούν να βλέπουν ψηλά.

Το έργο τους ήταν εύκολο στο ματς της Κυριακής. Από την έναρξη του αγώνα έως και την ολοκλήρωση είχαν το πάνω χέρι στο σκορ και σε απόδοση και δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Η διαφορά ήταν στους οκτώ πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και άρχισε να παίζει μόνιμα σε διψήφια τιμή από τη δεύτερη περίοδο και μετά. Τα πράγματα κύλησαν χωρίς προβλήματα και στο δεύτερο ημίχρονο και οι Νυχτερίδες πήραν μία άνετη νίκη, που ήταν η έβδομη τους σε επτά ματς.

Η ανωτερότητα τους ήταν εμφανής σε νευραλγικούς τομείς, όπως τα ριμπάουντ και η ευστοχία στα δίποντα. Έκαναν βέβαια πάρα πολλά λάθη, 22 στον αριθμό, που ωστόσο δεν τους στοίχισαν, αφού οι Legends ήταν ιδιαίτερα άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και έξι ασίστ στη στατιστική του, κορυφαίος του παρκέ ήταν ο Πέτρος Πλακογιαννάκης. Στους 11 πόντους με 10 ριμπάουντ, τελείωσε ο Νίκος Κοτζαμάνης. Για τους ηττημένους, ο Βασίλης Ακουμιανάκης είχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο MVP

Ο Πέτρος Πλακογιαννάκης αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή των νικητών στο παρκέ, ολοκληρώνοντας με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο παίκτης «κλειδί»

Ο Νίκος Κοτζαμάνης αγωνίστηκε για 21 λεπτά και πρόλαβε να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε το ματς

Από την αρχή είχαν την πρωτοπόρια στο σκορ οι Νυχτερίδες και δεν απειλήθηκαν.