ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ VS LOS REBEL LAKERS 46-51

Αρχικη Α2-Group 3 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ VS LOS REBEL LAKERS 46-51

Αγωνιστική: 1
Το δίδυμο των Γιάννη Μπατσή και Σταύρου Τσιώλα οδήγησε στη νίκη τους Los Rebel Lakers. Ο πρώτος πέτυχε 14 πόντους και είχε και οκτώ ριμπάουντ. Ο δεύτερος έβαλε 13 και κατέβασε πέντε «σκουπίδια».

Χωρίς να «πατήσουν γκάζι» αλλά και χωρίς να απειληθούν άμεσα και ιδιαίτερα οι Los Rebel Lakers έκαναν ποδαρικό με νίκη στο γκρουπ 3 της Α2 του Γ’ ομίλου. Επικράτησαν με 51-46 των Απαράδεκτων, που αν και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να ξεφύγουν με μεγάλη διαφορά, δεν έβρισκαν και τον τρόπο ωστόσο να φανούν απειλητικοί για να κλέψουν το ματς.

Παρά τη μικρή διαφορά στο τελικό σκορ οι Los Rebel Lakers ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μπορούσαν και διατηρούσαν ένα σταθερό προβάδισμα. Στο τέλος του ημιχρόνου οι Los Rebel Lakers ήταν μπροστά με εννιά πόντους και έδειχναν να ελέγχουν το ματς χωρίς να είναι εντυπωσιακοί.

Οι Απαράδεκτοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Ανέβασαν στροφές, μείωσαν τη διαφορά αλλά δεν φάνηκαν απειλητικοί και ότι μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Οι Los Rebel Lakers πιο ψύχραιμοι διατήρησαν το προβάδισμα τους και έφτασαν στην επικράτηση.

Πολύ άστοχες οι δύο ομάδες με τους νικητές να έχουν οριακά λίγο καλύτερα ποσοστά. Οι Απαράδεκτοι έχασαν 13 ελεύθερες βολές που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει το ρου της αναμέτρησης, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε τα 15 λάθη των αντιπάλων τους.

Το δίδυμο των Γιάννη Μπατσή και Σταύρου Τσιώλα οδήγησε στη νίκη τους Los Rebel Lakers. Ο πρώτος πέτυχε 14 πόντους και είχε και οκτώ ριμπάουντ. Ο δεύτερος έβαλε 13 και κατέβασε πέντε «σκουπίδια».

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Δημητρακόπουλος Μίλτος από τους Απαράδεκτους με 15 πόντους στο ενεργητικό του και ο Κομνηνός Λούβαρης έκανε νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο MVP

Ο Γιάννης Μπατσής σούταρε με καλά ποσοστά και έφτασε στους 14 πόντους. Σημαντική συνεισφορά είχε και στα ριμπάουντ.

Ο παίκτης «κλειδί»

Ο Σταύρος Τσιώλας δεύτερος σκόρερ των νικητών και αλάνθαστος στο παιχνίδι ήταν παίκτης «κλειδί» της αναμέτρησης.

Που κρίθηκε ο αγώνας

Στο πρώτο ημίχρονο εξασφάλισαν ένα σταθερό προβάδισμα οι νικητές, που δεν το έχασαν μέχρι το τέλος.