Επιστροφή στη δράση με τζάμπολ στη Summer League!

Αρχικη Επιστροφή στη δράση με τζάμπολ στη Summer League!

Επιστροφή στην κανονικότητα, επιστροφή στη δράση! Το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Άτλας θέλει τις ομάδες και τους παίκτες του… «ζεστούς» ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο και επιθυμώντας να τους δώσει την ευκαιρία να επιστρέψουν στα παρκέ που τόσο τους έλειψαν, διοργανώνει τη Summer League. Τζάμπολ μετά τη καραντίνα και μετά από τρεις μήνες χωρίς μπάλα, ξανά την Πέμπτη 11/06!  

Επιστροφή στην κανονικότητα, επιστροφή στη δράση! Το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Άτλας θέλει τις ομάδες και τους παίκτες του… «ζεστούς» ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο και επιθυμώντας να τους δώσει την ευκαιρία να επιστρέψουν στα παρκέ που τόσο τους έλειψαν, διοργανώνει τη Summer League. Τζάμπολ μετά την καραντίνα και μετά από τρεις μήνες χωρίς μπάλα, ξανά την Παρασκευή 12/06!  

Με πέντε ομίλους ξεκινά η «εισαγωγή» και η επιστροφή στις τέσσερις γραμμές και το σίγουρο είναι ότι αυτή η Καλοκαιρινή Λίγκα έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς εκτός του αγωνιστικού ενδιαφέροντος, το «στοίχημα» που καλούμαστε όλοι να κερδίσουμε είναι μεγάλο.

Η διοργανώτρια Αρχή του Άτλαντα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να διοργανώσει ένα ασφαλές πρωτάθλημα και να διαφυλάξει την υγεία των συμμετεχόντων και των εργαζομένων της. Θα είναι σίγουρα ένα μεταβατικό στάδιο για όλους. Θα είναι δύσκολο να συνηθίσουμε τα νέα δεδομένα. Όμως με λίγη καλή θέληση απ’ όλους θα ζήσουμε και θα απολαύσουμε την εμπειρία και το μπάσκετ χωρίς να ρισκάρουμε.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και καλή διασκέδαση!